IMG-20141108-WA0013

Vet aquí unes postres senzilles que encanten la canalla. Us atreviu a provar-les?

1aIngredients
2 làmines de pasta de full
1 pot de crema de cacau
1 ou
Sucre llustre (opcional)

 

1bEstris
Forquilla
Plata de forn
Tallador de pizzes o ganivet
Espàtula o ganivet ample
Pinzell
Bol

Preparació
21. Aplaneu una de les làmines de pasta de full amb un corró i punxeu-la una mica amb una forquilla. Disposeu-la en una plata de forn sobre paper de forn.

32. Escampeu una bona capa de crema de cacau a sobre de la pasta de full. Ompliu-ne tota la superfície.

3. Tapeu la làmina untada amb l’altra 4làmina.

4. Amb el tallador, feu talls estrets en diagonal per totes dues bandes (d’un gruix d’1,5 cm aproximadament).

55. Cargoleu cada tira com un tirabuixó.

6. Us caldrà tallar dos petits triangles en la base per fer el tronc. Podeu aprofitar-los per fer dos croissanets de xocolata.

77. Punxeu amb una forquilla i pinteu amb ou batut.

8. Enforneu uns 10 minuts fins que estigui torradet (a uns 200-220 graus).

Un cop fred, podeu empolvorar amb sucre llustre.

Us quedarà un arbre de Nadal nevat ben dolç!